Thursday, February 5, 2015

KUNJUNGAN HORMAT PENGETUA-PENGETUA BAHARU PPD JEMPOL JELEBU KE PEJABAT YB DATO' HJ SHAMSULKAHAR BIN MOHD DELI EXCO PENDIDIKAN

04 Februari 2015 - Wisma Negeri
     Perbincangan ilmiah berkaitan program kolaborasi pendidikan di Jempol. Ini termasuklah program-program motivasi pelajar di daerah Jempol.
Dari kiri En Zul Bin Senin (SMK Pasoh 2) , En Jamri Bin Ahmad (SMK Bahau 2) , En Ezzaiddin Bin Husain  (SMK Seri Pepatih) , YB Dato' ShamsulKahar B Mohd Deli dan Tn Hj Norazam Bin Hj Nayan (SMK Bandar Baru Serting)

No comments :

Post a Comment

Penafian: Kerajaan Malaysia dan SMK bandar Baru Serting adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Copyright © 2016 Portal Rasmi SMK Bandar Baru Serting.Dilarang mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Pengetua SMK Bandar Baru Serting.

All Rights Reserved

icomygov icomampu icojpa icospa ico 1malaysia icogovuc icomsc4 icohrmis icointan