Thursday, January 2, 2014

MAJLIS PENGHARGAAN GURU


             Pada 30 Disember 2013 Mesyuarat Guru Pertama di adakan di Bilik Mesyuarat seawal jam 8.00 pagi dan tamat sehingga jam 2.30 petang. Mesyuarat diselang-seli dengan majlis penghargaan. Ini tanda ingatan pihak sekolah kepada guru –guru. Beberapa kategori diberikan iaitu Guru Datang Awal Sebelum 7.00 pagi, Guru Tidak Ada Cuti Sakit/Cuti Rehat, Buku Rekod Terbaik, 10 Anugerah Pengetua. Tahniah Cikgu. Semua guru Tahun 2014 teruskan usaha untuk menjadi yang lebih baik. Semua guru SMK Bandar Baru Serting ialah Guru Terbaik.No comments :

Post a Comment

Penafian: Kerajaan Malaysia dan SMK bandar Baru Serting adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Copyright © 2016 Portal Rasmi SMK Bandar Baru Serting.Dilarang mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Pengetua SMK Bandar Baru Serting.

All Rights Reserved

icomygov icomampu icojpa icospa ico 1malaysia icogovuc icomsc4 icohrmis icointan