Friday, January 30, 2015

PERJUMPAAN PENJAGA TINGKATAN3 DAN TINGKATAN 5 TAHUN 2015

29 Januari 2015 - Dewan Bestari SMK Bandar Baru Serting
     Program perjumpaan diantara penjaga tingkatan 3 dan 5 yang akan menduduki peperiksaan pada tahun 2015, bersama warga pendidik SMK Bandar Baru Serting dan YDP PIBG En Ahmad Tajudin Bin Othman.  Tujuan perjumpaan ini diadakan adalah untuk memberi penerangan kepada semua penjaga tentang program-program yang akan diadakan bagi kecemerlangan para pelajar sebelum menghadapi peperiksaan.  Semoga para penjaga dapat memberi kerjasama dan sokongan penuh kepada warga sekolah dalam mendidik para pelajar ini.  Terima kasih kepada semua yang hadir.

No comments :

Post a Comment

Penafian: Kerajaan Malaysia dan SMK bandar Baru Serting adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Copyright © 2016 Portal Rasmi SMK Bandar Baru Serting.Dilarang mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Pengetua SMK Bandar Baru Serting.

All Rights Reserved

icomygov icomampu icojpa icospa ico 1malaysia icogovuc icomsc4 icohrmis icointan