Wednesday, August 17, 2016

KEMPEN JOM MAKAN BUAH-BUAHAN TEMPATAN ANJURAN FAMA NEGERI SEMBILAN DAN JPNS

16 Ogos 2016 - SMK Bandar Baru Seri Sendayan
     Pada 16 Ogos 2016 (Selasa) bertempat di SMK Bandar Baru Seri Sendayan, pasukan sekolah SMK Bandar Baru Serting telah menghantar 3 orang wakil bagi menyertai Pertandingan Gubahan Buah-buahan Tempatan Peringkat Negeri Sembilan Tahun 2016 iaitu Muhammad Zulhelmi bin Khairuddin, Muhammad Shafiq Akmal bin Rosli dan Razia binti Abdul Haq daripada kelas 4 Arif. Alhamdulillah pasukan sekolah telah mendapat Johan dalam pertandingan tersebut. Pemenang telah mendapat Sijil, hamper dan wang tunai. Kempen ini bertujuan untuk mendedahkan kepada pelajar sekolah mengenai khasiat buah tempatan dan menggalakkan golongan kanak-kanak dan remaja hari ini untuk menikmati buah-buahan tempatan. Tahniah diucapkan kepada pemenang.

2 comments :

Penafian: Kerajaan Malaysia dan SMK bandar Baru Serting adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Copyright © 2016 Portal Rasmi SMK Bandar Baru Serting.Dilarang mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Pengetua SMK Bandar Baru Serting.

All Rights Reserved

icomygov icomampu icojpa icospa ico 1malaysia icogovuc icomsc4 icohrmis icointan