Wednesday, August 17, 2016

PERKHEMAHAN PANDU PUTERI SEKOLAH MENENGAH DAERAH JEMPOL TAHUN 2016 - 10 HINGGA 11 OGOS 2016

10 - 11 Ogos 2016 - Kem Bukit Laka, Bahau
    Seramai 8 orang ahli Pasukan Pandu Puteri SMK Bandar Baru Serting yang terdiri daripada 6 orang ahli Pandu Puteri Remaja dan 2 orang ahli Pandu Puteri Renjer telah menyertai perkhemahan tahunan yang dikelolakan oleh SMK Batu Kikir (Model Khas) bertempat di Kem Pengakap Bukit Laka, Bahau. Perkhemahan ini diadakan selama 2 hari 1 malam. Pelbagai aktiviti telah dijalankan bagi membina keyakinan ahli pandu puteri dan memberi pengalaman baru untuk dijadikan panduan dalam kehidupan. Pasukan sekolah juga berjaya merangkul tempat ketiga bersama dalam Pertandingan Gajet. Tahniah diucapkan.

No comments :

Post a Comment

Penafian: Kerajaan Malaysia dan SMK bandar Baru Serting adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Copyright © 2016 Portal Rasmi SMK Bandar Baru Serting.Dilarang mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Pengetua SMK Bandar Baru Serting.

All Rights Reserved

icomygov icomampu icojpa icospa ico 1malaysia icogovuc icomsc4 icohrmis icointan