Friday, November 21, 2014

MAJLIS HI-TEA SMK BANDAR BARU SERTING TAHUN

21 November 2014 - Hotel Melang Inn Kuala Pilah
     Majlis Hi-Tea SMK Bandar Baru Serting Tahun 2014, bertempat di Hotel Melang Inn Kuala Pilah.  Turut diraikan didalam majlis ni adalah Puan Gayathrie A/P Vitapamoorthy, yang akan berpindah ke Johor Bahru mulai sesi persekolahan tahun hadapan.  Kami semua mendoakan kejayaan cikgu di tempat baharu.  Dari kami semua warga SMK Bandar Baru Serting mengucapkan ribuan terima kasih dan mohon maaf selama kita bekerjasama.  Tahniah juga kepada AJK pelaksana program Hi-Tea ini, semoga tahun hadapan ada lagi.


No comments :

Post a Comment

Penafian: Kerajaan Malaysia dan SMK bandar Baru Serting adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Copyright © 2016 Portal Rasmi SMK Bandar Baru Serting.Dilarang mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Pengetua SMK Bandar Baru Serting.

All Rights Reserved

icomygov icomampu icojpa icospa ico 1malaysia icogovuc icomsc4 icohrmis icointan